Et hav af masker

349,00 DKK
ekskl. levering

Pinde: 2½-4. Vi anbefaler p. 3½-4 til lacestrik, da Cashmere Lace fylder meget efter vask. Hvis du i stedet vil strikke en tynd bluse, kan du bruge en p. 2½-3
Strikkefasthed: 25-32 m / 10 cm

 

Håndvask ved 25 grader eller luftning.

100% cashmere

Løbelængde: 25 g = 350 m.

 

ET HAV AF MASKER er en ny dansk strikkebog af de danske designere Gitte Verner Jensen og Lotte Rahbek. Bogen er inspireret af mønstre og design fra de trøjer, som sømænd og fiskere bar, dengang der fandtes rigtige søfolk, vindblæste fiskere og fiskerkoner med røde ru hænder. Bogen indeholder opskrifter, der blandt andet bygger på historiske fotos fra arkivet i Museet for Søfart i Helsingør. Disse billeder er blevet fortolket og indgår som inspirationskilde til de mønstre, farver og design, der er vist i bogen.
I bogen findes opskrifter til stilfulde trøjer, huer og andet tilbehør til voksne og børn af alle køn og aldre. I opskrifterne er der brugt farver, der igen refererer til historien og til havet, men læseren kan naturligvis slå sig løs med sine egne farver. Alle design er lavet, så man selv kan bygge videre på dem.
Opskrifterne er nemme at følge og velegnede for både begyndere og øvede. Modellerne er designet køns- og aldersneutralt, så sømandsstrikket kan bruges af hele familien.

Information om levering

spacer