Vævestrik - flerfarvestrik med en farve ad gangen

159,00 DKK
ekskl. levering


VÆVESTRIK - Madelaine Jansson og Lotta Bengtson

Se nu bare her! – Lige hvad man kunne tænke sig at vide om vævestrik.

"Vævestrik" er med rette yderst populær i Sverige. De to forfattere startede med at strikke en lille prøveklud og kunne bare ikke stoppe igen. Og når man bladrer i bogen og ser alle de fine mønstre, forstår man hvorfor! – Så er det bare med at få hentet strikkepindene og noget garn og lege med.
Vævestrikmønstrene kan både strikkes frem og tilbage og på rundpind.

 

Bogen indeholder 21 forskellige vævestrikmønstre og 7 små projekter, du kan strikke i vævestrik.
Vævestrik er strik med flere farver, men man strikker kun med en farve ad gangen. Det gør det noget nemmere at holde styr på også for uøvede strikkere, idet mønstrene fremkommer ved at løfte maskerne.

Lær lækre mønstre som perlegrus, zebra eller hulkrus og brug dem til vanter, tasker, pulsvarmere eller hvad med at strikke nye kanter på din gamle sweater?

"Vævestrik" er på 56 sider i et handigt A-5 format.

Oversat af Sidsel Sangild med strikketeknisk hjælp af Rachel Søgaard.

VÆVESTRIK - Madelaine Jansson og Lotta Bengtson Se nu bare her! – Lige hvad man kunne tænke sig at vide om vævestrik. "Vævestrik" er med rette yderst populær i Sverige. De to forfattere startede med at strikke en lille prøveklud og kunne bare ikke stoppe igen. Og når man bladrer i bogen og ser alle de fine mønstre, forstår man hvorfor! – Så er det bare med at få hentet strikkepindene og noget garn og lege med.