To-farvet patent med Sys Fredens

$53.08

Modebilledet og strikkeuniverset er begge fyldt med patent for tiden - især den to-farvede patent bliver benyttet af et væld af designere. Det er dog en teknik, der kan virke indviklet, men frygt ej! 
Vi får nemlig besøg af Sys Fredens, som - udover at være en dygtig og produktiv designer af strik og hækling - også er en fremragende underviser.

Tre efterårsaftener kommer Sys Fredens ind til Uldstedet i Vendersgade og viser os, hvordan den tofarvede patent strikkes. Du kan komme til den aften, der interesserer dig mest, eller tage alle tre aftener som et forløb. For at få udbytte af de to sidste aftener, bør du kende grundteknikken, da den ikke gennemgås her.

Programmet er således:

Tirsdag d. 19. september: To-farvet patent strikket frem og tilbage. Her lærer du grundteknikken.
Tirsdag d. 17. oktober: To-farvet patent strikket på rundpind. 
Tirsdag d. 14. november: Udtagninger i to-farvet patent. Her lærer du at tage flot ind i to-farvet patent, så du kan lave flotte mønstre.

Medbring: To farver uldgarn i samme tykkelse, samt passende pinde. Du får et minikompendium med undervisningsmaterialer udleveret til kurset. Du kan selvfølgelig også købe materialerne i butikken. Vi sørger som altid for kaffe og kage.

Tid og sted: Tirsdage: d. 19. sepember, d. 17. oktober og d. 14. november kl. 18-21 i Uldstedet City, Vendersgade 3, 1363 København K.

19. september 2017 - frem og tilbage 17. oktober 2017 - på rundpind 14. november 2017, ind- og udtagninger Forløbstilbud - alle tre aftener