OM OS

Velkommen til Uldstedernes univers!
Når du træder ind i vores butikker, kan du være sikker på, at hver en kvalitet og hver en farve er nøje udvalgt. Jeg ønsker, at alle vores produkter skal være en nydelse at have i hænderne, mens du strikker og hækler - og det færdige arbejde skal være en fryd for kroppen og øjet - også efter vask.
I Uldstederne opsnuser vi alt det nye og spændende og laver det i så rene naturmaterialer som muligt. I klassiske garner har vi alt, hvad hjertet begærer af lækre kvaliteter. Jeg bruger al min viden på at tilbyde dig den bedste kvalitet i design og materialer til en rimelig pris.
Med venlig hilsen Sus Gebhard

Uldstedet i Lyngby
Gl. Jernebanevej 7
2800 Lyngby
Tlf. 45 88 10 88 - e-mail Uldstedet@Uldstedet.dk
Åben alle hverdage kl. 12-18 / lørdage kl. 11-14
NB Lyngby afd. holder sommerferielukket hele juli mdr.


Uldstedet i City
Vendersgade 3
1363 København K.
Tlf. 33 91 17 71 - e.mail: Uldstedet@Uldstedet.dk
Åben alle hverdage kl. 10 - 17:30 Fredag til 18:00 / lørdage kl. 10-15
December
: Søndags åben i CITY første søndag og søndag inden jul, åben fra kl 11-17

Uldstederne er to specialbutikker inden for kunsthåndværk, design, kvalitetsgarn og modetøj. Butikkerne ligger i København city og Lyngby. Begge butikker ligger kun 2 minutter fra S-tog og busforbindelser.

Vores idegrundlag er at sælge kvalitetsoplevelser til moderne kvinder - enten det er garn til trendy strik eller det mere klassiske 

Hos Uldstederne får du god service og individuel betjening. Alle medarbejdere er garvede og passionerede strikkere og hæklere og deltager også i udviklingen af nye designs til vores butikker.

Vi har gratis strikkehjælp i butikkerne , læs under StrikkeFeer.


Uldstedet - Gl. Jernbanevej 7 - 2800  Lyngby - CVR 12533934