ArtYarns Every Which Way Shawl kit

625,00 DKK
ekskl. levering

Dette vidunderlige kit indeholder de blødeste og lækreste smykkegarner fra Artyarns.

1 fed 1ply 100% Cashmere, håndfarvet i smukke matchende nuancer. Aldrig har vi mærket noget SÅ blødt!

2 fed i 100% helsilke, besat med fine små gennemsigtige perler og minipailletter. Hvert fed har sin egen skala og er håndfarvet i flere farver, så der kommer et spændende spil i det sjal eller tørklæde, du vælger at lave.

Kigger du nøje på garnerne vil du se, at de består af tråde i forskellige tykkelser, hvilket giver et spændende og anderledes udtryk, når de er strikket. Der medfølger 1 opskrift af Iris Screider samt en ekstra og mere enkel opskrift, design fra Uldstedet.PT udsolgt fra lager, nye kit er bestil.  

Vi har bestilt nye kit og garnet er ved at blive farvet.Vælger du at bestille nu, reserverer vi et kit til dig og mailer prisen til dig, når den kommer hjem.
Artyarns er kendt af alle i branchen for at have toppen af cremen af de fineste materialer. Et sjal eller en anden sag i Artyarns, er som at bære et smykke. Vi advarer gerne, pas på, du bliver helt afhængig, når du først har prøvet at strikke et sjal. Det er bare så vidunderligt at have i sine hænder og at se det smukke arbejde vokse. God gave idé. Kender du en der elsker luksus, så strik hende et tørklæde eller sjal, og hun får en gave for livet.

Strikkefasthed
18 m = 10 cm

Pinde
4½ og 5½ mm – gerne rundpinde

Størrelser 
S (M) L (XL)

Vestens brystvidde ca. 102 (112) 122 (132) cm
Hel længde ca. 70 (74) 76 (78) cm