ArtYarns Shawl for all Seasons kit - knit or crochet versions

625,00 DKK
ekskl. levering

Dette vidunderlige kit indeholder de blødeste og lækreste smykkegarner fra Artyarns.

1 stort fed i 85% helsilke & 15% supersoft kidmohair med en lille lyrex effekt.

Dertil er der 4 små fed i 100% helsilke besat med fine perler og minipailletter. 1-3 fed er ensfarvet og 1-3 fed er håndfarvet i flere faver, så der kommer et spændende spil i det sjal eller tørklæde du vælger at lave.

Kigger du nøje på garnerne, vil du se, at de består af tråde i forskellige tykkelser, hvilket giver et spændende og anderledes udtryk, når de er strikket. Der medfølger 2 opsrkifter af Iris Schreier samt 1 design af Uldstedet.Bananmos NB, få tilbage pr farve. Næste sending kan koste lidt mere, pga dollarkursen er steget. Vælger du at bestille og vi er udsolgt, reserverer vi det bestilte kit og mailer til dig om pris, når kittet er kommet hjem.
Artyarns er kendt af alle i branchen for at have toppen af cremen af de fineste materialer. Et sjal eller en anden sag i Artyarns, er som at bære et smykke. Vi advarer gerne, pas på, du bliver helt afhængig, når du først har prøvet at strikke et sjal. Det er bare så vidunderligt at have i sine hænder og at se det smukke arbejde vokse. God gave idé. Kender du en der elsker luksus, så strik hende et tørklæde eller sjal og hun får en gave for livet.

Strikkefasthed
18 m = 10 cm

Pinde
4½ og 5½ mm – gerne rundpinde

Størrelser 
S (M) L (XL)

Vestens brystvidde ca. 102 (112) 122 (132) cm
Hel længde ca. 70 (74) 76 (78) cm

Strik eller hækl et sjal af Iris Schreier
Red Carpet, rød
Red Carpet, rød
Minerals, grå
Champagne, pudder
Champagne, pudder
Wild Flowers, beige med multi
Wild Flowers, beige med multi