Gepard Gefion multistribet cardigan i mohair

Pris fra
40,00 DKK
ekskl. levering

Oversize og onesize. Hot, striber i dunlet og blød mohair – Gefion er din mulighed for at strikke din egen multistribede cardigan – supernemt og superhurtigt.

Gefion, den multistribede cardigan fra Gepard, skriver sig lige ind i modebilledet med sine farverige striber, der strikkes af flere tråde af Kid Seta, den blødeste kidmohair-silke på markedet..

Kittet sælges til en særligt god pris – når du køber en kit med garn og opskrift, sparer du over 10% i forhold til at købe garnet i løs vægt. 
Kid Seta er den fineste og bløde kvalitet på markedet i kid mohair, og samtidig er der garn nok i kittet til at forlænge modellen med 20-30 cm.

Hvis du ønsker at vælge dine egne farver, så har vi også et godt tilbud til dig – køb 10 nøgler Kid Seta eller flere, og få 10 % rabat.

I Uldstedet sælger vi kun trykte versioner af opskrifter, og vores opskrifter sælges derfor kun samtidigt med, at du køber garn. Til Gefion skal du bruge Kid Seta og Puf. Hvis du kun ønsker at købe opskriften, så beder vi dig downloade hos Gepard Garn – du finder Gefion-opskriften her.

Størrelser 
S [M] L

Overvidde: 89 (96) 106 cm
Længde: 56 (45) [61 (50)] 66 (54) cm
Ærmelængde: 36 (26) [40 (30)] 44 (34) cm

Lang model og kort model med ¾-ærmer. Tallene i parentes er til kort model.

Garnforbrug
Kid Silk 5, ngl à 25 g i 5 (4) forskellige farver: 1 [1] 1-2
og
Kid Seta, ngl à 25 g i 5 (4) matchende farver: 1 [1] 1
1 ngl CottonWool 5 til kanter.

Garnalternativer: 3 tråde Kid Seta.

Pinde
Rundpinde 40 og 60 cm nr. 6 og 7, i Koshitsu bambus fra Seeknit og Gepard.

Strikkefasthed
12½ m x 16 p i glatstrik med 1 tråd af hver kvalitet mohair på p nr. 7 = 10 x 10 cm.

OBS!  Strikkefastheden skal overholdes, specielt i højden, da målene på raglanstykket ellers ikke passer! Passer strikkefastheden ikke, så prøv med grovere eller finere pinde.

Håndvaskes i vaskepose med uldvenligt vaskemiddel. Centrifugeres i vaskepose, tørres fladt.