PROJECT 15 - WALNUT

500,00 DKK
ekskl. levering

Pinde: 2½-4. Vi anbefaler p. 3½-4 til lacestrik, da Cashmere Lace fylder meget efter vask. Hvis du i stedet vil strikke en tynd bluse, kan du bruge en p. 2½-3
Strikkefasthed: 25-32 m / 10 cm

 

Håndvask ved 25 grader eller luftning.

100% cashmere

Løbelængde: 25 g = 350 m.

 

Project 15 - vores kompakte læderorganizer - den ultimative hjælper for håndarbejdere! Designet til hæklenåle, strikkepinde og rundpinde, er denne lille perle en spilændrer. Med en separat lynlåslomme til ekstra organisering og lommer skræddersyet til kabler er den din foretrukne løsning for at holde alt på plads. Plus, for at lukke aftalen med et strejf af elegance, lukkes den med en gylden trykknap. Sig farvel til håndarbejdskaos - og goddag til din stilfulde og funktionelle håndarbejdsven!

PROJECT 15 er lavet af vores Urban-kvalitet, som er naturligt farvet ko-læder. Inden overfladen er færdig, behandles den med farvestof for at bevare det oprindelige mønster i det rå læder. Kvaliteten defineres af dets naturlige og bløde udseende og følelse, hvor hvert etui er unikt med individuelle karaktertræk. Efter at etuiet er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen. Du kan valgfrit påføre RE:DESIGNED læderbalsam på dit etui for at forbedre læderets holdbarhed og gøre det mere modstandsdygtigt over for snavs og vand.

Information om levering

spacer