PomPom issue 41

175,00 DKK
ekskl. levering

Pom Pom fylder 10 år og udgave 41 markerer Pom Poms 10 års fødselsdag, og vi har et væld af jublende og festlige designs, som udstråler al den glæde, vi føler ved denne skelsættende lejlighed! Denne sjældne bumper-udgave af Pom Pom Quarterly indeholder 13 designs til varme og kølige himmelstrøg, så uanset hvor du bor i verden, er der masser af håndlavede festtøj på siderne.

Ikke alene er dette unikke nummer opdelt i varme og kølige mønstre, vi er gået helt ud med et flip dobbelt cover. Dette er også det første nummer, der er trykt i vores nye større format! Forvent frodige fotografiske opslag og mere plads til mønstre. Sideantallet er blevet permanent øget for at give dig endnu mere Pom Pom! I løbet af det sidste årti(!) har vi haft den absolutte ære at arbejde med nogle af de mest kreative og inspirerende mennesker i fiberverdenen, og vi inviterede en håndfuld af dem til at bidrage til denne ekstraordinære sommerkollektion!

Designere: ISA CATEPILLÀN // SARI NORDLUND // MARIE RÉGNIER // INYOUNG KIM // GINA FAMA RÖCKENWAGNER // DAWN HENDERSON // AMAlLIA SIEBER // XANDY PETERS // SYLVIA WATTRG-YORMIRY //SARI KIRG // SARL KIRGIN / BUINKIRG. / JAMES N WATTS // AINUR BERKIMBAYEVA

Hvad mere er, udgave 41 kommer komplet med festgoder i form af to artikler og en opskrift! Atsushi Futatsuya skriver om kulturel tilegnelse og udøvelse af Sashiko, og Atia Azmis "A Crafter's Guide to London" er en vidunderlig hyldest til den pulserende by, hvor Pom Pom blev grundlagt. Dee Omole deler sin opskrift på de mest fantastiske hvide chokolade-madeleines, vi nogensinde har set - vi er sikre på, at disse ville være et centralt element i enhver shindig. Så grib dine strikkepinde og hæklenåle og fejr det med Pom Pom!

Type: Bog

Information om levering