Helga Isager: (K) Knit

$31.67

Helga Isager har efterhånden flere bøger under bæltet, men i K (Knit) har hun lavet en bog, der er særligt god for begyndere og letøvede strikkere. Øvede strikkere, der trænger til tv-strik, kan selvfølgelig også være med!

Hver af bogens 10 opskrifter indledes med en strikkeprøve, gengivet i naturlig størrelse. Ved at strikke prøven kan man dels afprøve de teknikker, man støder på undervejs i strikningen af selve modellen, og samtidig tjekke, at strikkefastheden passer blot ved at lægge den fysiske prøve oven på fotoet i bogen. Der er ligeledes en udbygget strikkeskole bagerst i bogen med udførlige tegninger.

De anvendte teknikker er enkle, og flere af modellerne kræver kun minimal montering. Til gengæld er der arbejdet med miks af farver og kvaliteter, hvilket giver spændende meleringer og utraditionelle farvesammensætninger. Snittene er klassiske og enkle, men der er som altid lagt vægt på den gode pasform.

Bogen indeholder 10 opskrifter i størrelse S, M, L og XL: En cardigan, en jakke, en sweater, et tørklæde, en hue og lette bluser med korte og lange ærmer.