Strik for eventyrlystne begyndere - forår 2019 - UDSOLGT

$90.85

Dette kursus er udsolgt. Siden er åben, så deltagerne kan se information om tid og sted.

I forårssæsonen åbner vi nu for et kursus for den lidt mere eventyrlystne begynder!

Dette er et kursus for dig, der kan strikke ret og vrang samt ind- og udtagninger. Måske har prøvet at strikke en enkel sweater, men du har lyst til at lære at bruge forskellige slags mønstre og teknikker. Måske vil du gerne prøve to-farvet strik, måske har du set en opskrift med nogle søde detaljer, som du ikke er helt sikker på, hvordan man laver?  I alle tilfælde mødes du af vores superdygtige medarbejdere Hanne og Annie, som åbner dørene til butikken, hvor de er værtinder hen over fire aftener for dig, der gerne vil have mere krudt i pindene.

Kurset tager udgangspunkt I jer som kursister. Hvis du trives bedst med at øve dig på noget restegarn, så har vi både dét og lånepinde. Hvis du synes, at det er mere motiverende at have et projekt, du skal i gang med, er du meget velkommen til at medbringe det. Du kan også købe i butikken under kurset eller komme ind inden og få hjælp til at finde et projekt, der udfordrer dig på dit niveau.

Kurset forløber over fire onsdage fra januar til april. Det giver god mulighed for at øve dig, på det, du har lært, og mellem kurserne har du selvfølgelig mulighed for at besøge vores Strikkefeer.

Tid og sted: Onsdag d. 30. januar, 27. februar, 27. marts og 24. april kl. 18.30-21 i Uldstedet City, Vendersgade 3, 1363 Kbh. K