STRIK FOR NÆSTEN BEGYNDERE - FORÅR 2020

$94.64

Vores populære kursus for "næsten-begyndere - kurset for dig, der næsten kan strikke" har opstart i januar 2020.

Kan du slå masker op og strikke ret og vrang - bare langsomt? Føler du alligevel, at du ikke rigtigt er klar til at begive dig ud i mere end et halstørklæde eller en klud?

Dette kursus er for dig, der har lært de allermest grundlæggende strikketeknikker, men gerne vil have dem opfrisket eller gerne vil i gang med f.eks. din første sweater eller dit første projekt med mønster. Vores dygtige strikkelærerinder Hanne og Annie åbner dørene til butikken, hvor de er værtinder hen over fire aftener for dig, der er næsten-begynder.

Kurset tager udgangspunkt i jer som kursister, så hvis du trives bedst med at øve dig på noget restegarn, så har vi det og du kan også låne pinde. Hvis du synes, at det er mere motiverende at have et projekt, er du meget velkommen til at medbringe det. Du kan også købe i butikken under kurset eller komme ind inden og få hjælp til at finde et godt begynderprojekt.

 

Kurset forløber over fire onsdage fra januar til april 2020. 

En månedstid mellem kurserne giver god mulighed for at øve på det, du har lært. Du har selvfølgelig mulighed for at besøge vores StrikkeFeer, hvis det kribler i fingerne på dig eller hvis du har tabt en helt umulig maske.

Vi bliver 12 - 14 strikkeglade mennesker på holdet. Og der er som regel en lille servering.

 

TID: Onsdage d. 22. januar, 19. februar, 18. marts, 15. april. kl 18.30-21

STED: Uldstedet City, Vendersgade 3, 1363 Kbh. K