Isager Palet

$9.94

PRODUKTBESKRIVELSE

Palet er et mat ”sommergarn” i 100% bomuld. Garnet fungerer fint alene men også i sammenstrikning med andre garner, eksempelvis SILK MOHAIR eller andre sommergarner som f.eks. TRIO, JAPANSK BOMULD, ALPACA 1 og HØR ORGANIC. Det båndspundne garn giver desuden en fin effekt i den strikkede flade. Farverne i garnet ligger tæt på de farver der findes i TRIO garnerne.

Palet: pind 3 = 24 m / 28 p
Palet + Alpaca 1: pind 3,5 = 22 m / 26 p
Palet + Alpaca 2: pind 4 = 18 m / 22 p
Palet + Silk Mohair: pind 4,5 = 16 m / 20 p

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28 grader. Strikmodellen kan med fordel centrifugeres let efter vask. Læg modellen i vaskepose eller pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr. Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet.

100% cashmere

Løbelængde: 25 g = 350 m.

 

Information om levering

Nougat
Nougat
Blusk
Blusk
Powder
Powder
Linen
Linen
Camel
Camel
Ink
Ink
Granite
Granite
Sage
Sage
Frost
Frost
Indigo
Indigo
Navy
Navy
Bottle Green
Bottle Green
Green Tea
Green Tea
Autumn
Autumn
Dunes
Dunes
Jazz
Jazz
Ocean
Ocean
Sky
Sky