PROJECT 10 - WALNUT Preorder- May 2024

800,00 DKK
ekskl. levering

Pinde: 2½-4. Vi anbefaler p. 3½-4 til lacestrik, da Cashmere Lace fylder meget efter vask. Hvis du i stedet vil strikke en tynd bluse, kan du bruge en p. 2½-3
Strikkefasthed: 25-32 m / 10 cm

 

Håndvask ved 25 grader eller luftning.

100% cashmere

Løbelængde: 25 g = 350 m.

 

Project 10 er en kurateret beauty box-stil taske designet til garnentusiaster og strikkeaficionados. Denne elegante og alsidige taske er udviklet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og er skabt for at løfte din strikkeoplevelse til nye højder. Opdag glæden ved organiseret kreativitet. Med alt pænt arrangeret i din Project 10 kan du bruge mere tid på at strikke og mindre tid på at lede efter dine forsyninger.

En dedikeret sektion til strikkeværktøjer sikrer, at dine saks, maskemarkører og nåle har et sikkert og organiseret hjem. Du vil aldrig miste en nål igen takket være omhyggeligt designede lommer og løkker. Lad skønheden i dit projekt skinne igennem uden rod.

PROJECT 10 er lavet af vores Urban-kvalitet, som er naturligt farvet ko-læder. Før overfladen er færdig, behandles den med farvestof for at bevare det oprindelige mønster i rå læder. Kvaliteten defineres af sit naturlige og bløde udseende og følelse, hvor hver taske er unik med individuelle karaktertræk. Efter læderet er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen. Du kan valgfrit påføre RE:DESIGNED læderbalsam på din taske for at forbedre læderets holdbarhed og gøre det mere modstandsdygtigt over for snavs og vand.

Information om levering

spacer