Dee Hardwicke: The Knitted Fabric

320,00 DKK
ekskl. levering

Fyldt med kunstnerisk inspiration og med mønstre til lækkert strik og glade stykker til hjemmet inviterer denne kreative og originale bog dig til at træde ind i Dee Hardwickes verden. Det strikkede stof er gennemillustreret med smukke akvareller og maleriske fotografier, og bringer siderne i Dees skitsebøger til live. Som Dee forklarer, "Jeg synes, at processen med at strikke meget ligner maleri, hvor hver søm er et penselstrøg af farve. Når stingene går i løkker, skaber de et strikstof, en slags fortælling om kunst, fremstilling og de mennesker og landskaber, der inspirerer mig”. Ligesom de 20 naturinspirerede designs i den, er denne unikke bog noget at værdsætte.

Dee Hardwicke er en kunstner, designer og strikker, hvis arbejde er inspireret af hendes passion for farver og af hendes kærlighed til det britiske landskab. Dee's designs er blevet brugt i eksklusive samarbejder med partnere, herunder National Trust og Royal Botanic Gardens, Kew. Hendes tidligere strikkebøger omfatter A Story in Yarn: How to Design and Knit an Intarsia Heirloom Quilt (Quail Publishing, 2016) og adskillige titler med førende britiske garnproducenter og designere Rowan. Hvert design begynder livet i hendes skitsebøger.

 

Sprog: Engelsk

 

 

 

 

Dee Hardwicke's The Knitted Fabric: Colourwork Projects For You And Your Home er fyldt med kunstnerisk inspiration. Bogen indeholder 20 naturinspirerede mønstre til lækkert strik og glade stykker til hjemmet. Denne kreative og originale bog inviterer dig til at træde ind i Dee Hardwickes verden.

 

 

Information om levering

spacer