Gepard Sølvsmeden cardigan

30,00 DKK
ekskl. levering

Sølvsmeden fra Gepard er en let og luftig cardigan strikket i et enkelt vævestriksmønster. I vævestrikken strikkes skiftevis med My FineWool, en tynd og blød uld, og Kid Seta, som er en mohair-silke-blanding med masser af bæreevne og mohairaura. 

Sølvsmeden er en trøje med masser af muligheder for farveeksperimenter - erstat fx My FineWool med en af de multifarvede strømpegarner fra Gepard for en smukt meleret effekt!  Vælg blot en ensfarvet Kid Seta der ikke er magen til de farver der er i Opalgarnet, men som matcher flot eller stikker helt af.

Opskriften sælges kun ved samtidigt køb af det tilhørende garn. Hvis du kun ønsker at købe opskrift, henviser vi til Gepard Garn, hvor opskriften kan købes som download.

Størrelser
S (M) L (XL)
Brystvidde: 94 (98) 103 (107 cm
Længde: 44 (46) 48 (50) cm
Ærmelængde: Langt ærme 43 cm, ¾-ærme 28 (29) 30 (30) cm 

Garnforbrug:
Farve A: Kid Seta: 4 (4) 4-5 (5) ngl a 25 g + 1 ngl ekstra til langt ærme
Farve B: Opal 4 tr.: 1 (1) 1-2 (2) ngl a 100 g

TIP! Når du vælger farver, så vælg en ensfarvet Kid Seta, der ikke er helt magen til farven eller farverne i din tynde uld, men som enten matcher flot eller stikker helt af .

Pinde
Rundpind nr. 4, 80 cm til bul og bærestykke, 40 cm til ærmer og halskant, og 23 cm asymmetrisk (eller strømpep) til ærmer, alt i Koshitsu bambus fra Seeknit og Gepard.

Strikkefasthed
20 m og 36-40 p i vævemønster = 10 x 10 cm.

Passer strikkefastheden ikke, så prøv med grovere eller finere pinde.

Håndvaskes i vaskepose med uldvenligt vaskemiddel. Centrifugeres i vaskepose, tørres fladt.

Information om levering