PROJECT 13 - WALNUT

700,00 DKK
ekskl. levering

Pinde: 2½-4. Vi anbefaler p. 3½-4 til lacestrik, da Cashmere Lace fylder meget efter vask. Hvis du i stedet vil strikke en tynd bluse, kan du bruge en p. 2½-3
Strikkefasthed: 25-32 m / 10 cm

 

Håndvask ved 25 grader eller luftning.

100% cashmere

Løbelængde: 25 g = 350 m.

 

PROJECT 13 er vores XL projekttaske lavet af blødt læder med plads til større strikkeprojekter, et par nøgler garn og strikketilbehør. Tasken har 4 åbne lommer indeni, der er dybe nok til strikkepinde og andre tilbehør, hvilket gør det nemt at organisere dine genstande og finde dem igen. Du finder endda en lille læderlap indeni med huller til opbevaring af 3 garnnåle. Tasken lukkes med en metal lynlås, så dine strikkeforsyninger altid er i orden. Den har en lille håndtag på siden, hvilket gør det nemt at bære med dig. Et ekstra tilbehør inkluderet er en nøglering designet til at opbevare din målebånd, så det ikke bliver væk. Dit køb inkluderer også en praktisk netpose af stof.

PROJECT 13 er lavet af vores Urban-kvalitet, som er naturligt farvet ko-læder. Inden overfladen er færdig, behandles den med farvestof for at bevare det oprindelige mønster i det rå læder. Kvaliteten defineres af dets naturlige og bløde udseende og følelse, hvor hver taske er unik med individuelle karaktertræk. Efter at tasken er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen. Du kan valgfrit påføre RE:DESIGNED læderbalsam på din taske for at forbedre læderets holdbarhed og gøre det mere modstandsdygtigt over for snavs og vand.

Information om levering

spacer