PROJECT 14 - WALNUT

700,00 DKK
ekskl. levering

Pinde: 2½-4. Vi anbefaler p. 3½-4 til lacestrik, da Cashmere Lace fylder meget efter vask. Hvis du i stedet vil strikke en tynd bluse, kan du bruge en p. 2½-3
Strikkefasthed: 25-32 m / 10 cm

 

Håndvask ved 25 grader eller luftning.

100% cashmere

Løbelængde: 25 g = 350 m.

 

PROJECT 14 er vores XL-nåletaske til at organisere dine udskiftelige runde strikkepinde. Den har 6 lommer med tryklåse til sikkert at holde dine kabler. Bag disse lommer er der åbne rum, hvor du kan opbevare strikkemønstre eller lignende. En elastikrem giver dig mulighed for at holde din målebånd inden for rækkevidde, og der er 6 huller i læderet til at rumme 3 pinde. I alt 18 slanke lommer til strikketips, hæklenåle eller strømpepinde holder dem organiserede. Til sidst er der 2 små lommer med klap og knaplukning, hvor du kan opbevare dine saks og andre løse strikkeaccessories. Hele nåletasken folder elegant sammen og lukkes med en tryklås, hvilket gør det nemt at bære dine essentielle strikkeværktøjer.

PROJECT 14 er lavet af vores Urban-kvalitet, som er naturligt farvet ko-læder. Før overfladen er færdig, behandles den med farvestof for at bevare det oprindelige mønster i rå læder. Kvaliteten defineres af sit naturlige og bløde udseende og følelse, hvor hver taske er unik med individuelle karaktertræk. Efter at tasken er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen. Du kan valgfrit påføre RE:DESIGNED læderbalsam på din taske for at forbedre læderets holdbarhed og gøre det mere modstandsdygtigt over for snavs og vand.

Information om levering

spacer