Echoes: 24 Modern Knits Inspired by iconic Women - preorder - udgives d.1 december 2023

$53.28

Echoes: 24 Moderne Strik Inspireret af Ikoniske Kvinder" lyder som en fascinerende strikkebog, der fejrer livet og arven fra bemærkelsesværdige kvinder. Susan Crawfords hengivenhed til virkelige og fiktive kvinder, der har påvirket hendes liv, er en unik og inspirerende koncept. Samlingen af opskrifter, der spænder fra cardigans og sweaters til sjaler og sokker, tilbyder en bred vifte af projekter for strikkere at udforske.

Idéen om at skabe designs, der ligner arvestykker med indvævede historier, tilføjer en personlig og meningsfuld dimension til strikkeoplevelsen. Det er en smuk måde at hylde disse ikoniske kvinder og deres bidrag til litteratur, musik, aktivisme, kunst og andre områder.

Titlen "Echoes" er også tankevækkende, da den understreger, hvordan inspiration kan transcendere tiden og fortsætte med at påvirke og inspirere andre, hvilket skaber en kæde af kreativ energi, der lyder gennem generationer. Denne bog tilbyder ikke kun strikkeopskrifter, men forbinder også læseren med historierne og præstationerne fra disse kvinder, hvilket gør det til en unik og engagerende oplevelse for dem, der værdsætter både strikning og kvinders historie.

Information om levering