Gepard Baby Classic til pind 3

$13.99

 

En lækker bog fyldt med babystrik og -hækleri fra Sus Gepards hånd. Bogen indeholder evigt aktuelle og efterspurgte babyopskrifter i nemt sprog, både til strik og hækling.
Brug det garn du har, eller brug bogens Gepard-garn.


8 nemme basisopskrifter i klassisk stil til drenge og piger vist i flere forskellige garntyper. Opskrifterne er gennemprøvede og lige til at strikke efter. Der er grundigt teknikafsnit, hvis du har brug for ekstra vejledning.
Alle modeller kan strikkes i forskellige garner til p. 3 - vores CottonWool 3 eller CottonBaby er fx begge to superegnede!

 

I dette hæfte er der vist sømandsbobler = slip stitch eller drop stitch. På dansk kan vi kalde teknikken løfte- eller vævemønster. Idéen er, at en maske enten løftes løst af og ikke strikkes, eller at der stikkes ned i rækkerne under masken og derfra strikkes masken. Det kan lyde indviklet, men det er nemt at strikke. Patentstrik kan også udføres som slip stitch.

Teknikken er grundigt beskrevet i bogen, både med tekst og ilustration.

Pinde: 2½-4. Vi anbefaler p. 3½-4 til lacestrik, da Cashmere Lace fylder meget efter vask. Hvis du i stedet vil strikke en tynd bluse, kan du bruge en p. 2½-3
Strikkefasthed: 25-32 m / 10 cm

 

Håndvask ved 25 grader eller luftning.

100% cashmere

Løbelængde: 25 g = 350 m.

 

Information om levering

spacer