Gepard Hør Silke

$15.27

HørSilke er drømmen om lette strikbluser, når det er varmt, og hvad er mere skønt for huden end hør og silke?

Smukkeste farveskala i Hør/Silke. HørSilke findes i en elegant og tidløs farveskala inspireret af naturen og hørs evne til kun at blive smukkere med tiden.

Ser du nøje på garnet vil du opleve det liv der er i HørSilke, fordi selve de tynde tråde af vildsilke og hør varierer en anelse i nuance og tykkelse.

Uanset hvordan du strikker, vil din strik vil blive smuk og glat med et elegant fald, efter første vask idet alle ujævnheder vil glattes ud.

Produceret i Italien, selvfølgelig Oekotex standard.

50 g = 175 m, ca 4-6 ngl pr bluse str. 38-40.

Pinde 3-5 mm

HørSilke bliver lige lækker om du strikker på pinde 3 eller 5, et godt valg er p 4 mm og brug gerne pinde med lidt runde spidser.

Strik HørSilke alene på p 3-5 mm eller sammen med en tråd Cashmere Lace på p 4-5-6 mm. alt efter design.

Mens du strikker kan det se ud som om, at maskerne hopper og danser. Men så snart du har vasket dit strik første gang, retter alle masker sig ud og dit strik bliver fortryllende smuk.

Hvordan er du sikker på den endelige størrelse. Stræk let i arbejdet, når du måler din længde. Dette garn vil kun giver sig en anelse, men det er din strikkefasthed og designet som endelig afgør om nogle mål vil ændre sig lidt efter første vask.

17-20-23 m = 10 cm i enkelt garn.

En kortærmet sommerbluse str 38-40 bruger 4-5 nøgler.

For at opnå det luksuriøse glatte slaskede hør-look, skal strik i HørSilke første gang det vaskes, lægges i blød i rent vand ved stuetemperatur i ca. 1 døgn. Har du flere farver eller garner sammen, er det en god ide at lægge din strikkeprøve i blød, for at se om du skal være lidt ekstra opmærksom. 

Tryk din strik tør i et håndklæde (eller giv den en let centrifugering) og lad den lufttørre (hør må aldrig tørretumbles, så drejer det).

Alle efterfølgende vaske skal bare være helt normale. Du kan vaske i maskinen eller i hånden ved 20-25 grader i max. 5 minutter, brug en vaskepose. Undgår centrifugering, da det kan give folder i hør.

HørSilke består af den fineste franske hør (70%) og vild tussah silke (30%) spundet til fine tynde tråde, som herefter er tvistet og derefter lænket op til vores endelige garn.
Hvorfor så tynde tråde og ikke en fed, tyk hør og fed tyk silketråd? Fordi nu får vi ingen fnuller men stor fylde = let smuk strik
Hvorfor silke? Fordi silke tilfører en naturlig blødhed, smidighed og en lille naturlig glans, egenskaber vi ikke kan få med viscose, tencel eller anden semi naturfiber.

70% fransk hør og 30% tussah silke spundet specielt til Gepard i Italien.

50 g = 175 m.

Information om levering

100 Birch Bark
100 Birch Bark
510 Driftwood grey
510 Driftwood grey
144 Raw Linen
144 Raw Linen
170 Dark Chocolate
170 Dark Chocolate
590 Black Ash
852 Olive
852 Olive
130 Oiled Oak
130 Oiled Oak
726 Mineral Blue
726 Mineral Blue